У зруйнованому будинку у Дніпрі жила захисниця "Азовсталі" та її сім’я

У зруйнованому будинку у Дніпрі жила захисниця "Азовсталі" та її сім’я -

У зруйнованому будинку у Дніпрі жила захисниця "Азовсталі" та її сім’я - фото: t.me/dsns_telegram

Події
16 сiчня 2023 12:20

Російська ракета вдарила у будинок у Дніпрі, де жила захисниця "Азовсталі", яка лише у жовтні звільнилася з російського полону.

Про це розповіла донька військової Русана Бабкіна. У будинку жили її мама, сестра та бабуся. Останній раз вона говорила з мамою по телефону 14 січня о 15:07 – їхня розмова тривала більше двох хвилин. Жінка запевнила доньку, що у них все тихо.

- Вихідний день, субота, мама мала бути на службі, ЗСУ, але залишилась вдома через ОРЗ, сестра наводила лад в черговій орендованій квартирі, бабуся на кухні тільки закінчила смажити чебуреки. Я в Одесі, бо ще маємо і тут трохи справи. Більше зв'язку немає, – розповіла Русана.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Батьки дівчини 24 лютого стали на захист України – долучилися до ЗСУ та ТрО Маріуполя. 17 травня вони вийшли з "Азовсталі" за наказом і здалися в полон, склавши зброю.

Жінку звільнили з полону 17 жовтня під час "жіночого обміну". Батько Русани досі перебуває у російському полоні. Сестра дівчини 5 березня, втрачаючи свідомість через втому, виїхала з Харкова до Дніпра потягом. Русана разом з бабусею 20 березня на автомобілі з одним вцілівшим вікном виїхала у Дніпро через Нову Ялту.

Дізнатися, як допомогти дівчині, можна тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах