Рятувальники показали наслідки ракетної атаки по багатоповерхівці у Дніпрі

Рятувальники показали наслідки ракетної атаки по багатоповерхівці у Дніпрі

Рятувальники показали наслідки ракетної атаки по багатоповерхівці у Дніпрі - фото: facebook.com/Сергій Крук

Події
14 сiчня 2023 18:14

Сьогодні 14 січня 2023 року окупанти завдали ракетного удару по Дніпру. Влучили у дев'ятиповерховий будинок. Зараз відомо про 5 загиблих та 27 постраждалих. 

Як повідомив голова Державної служби України по надзвичайним ситуаціям Сергій Крук, підрозділи ДСНС працюють на місці ракетного удару в посиленому режимі. Залучено понад 80 людей особового складу і більше ніж 20 одиниць рятувальної техніки. 

– Пошуково-рятувальні роботи тривають. Наразі врятовано 15 чоловік. Підрозділи ДСНС працюють в посиленому режимі. Залучено понад 80 осіб особового складу і більше ніж 20 одиниць техніки ДСНС. Життя – найвища цінність. Але Росія про це нічого не чула, – написав Сергій Крук. Він також опублікував фото та відео наслідків ракетної атаки. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наслідки ракетної атаки по ДніпруНаслідки ракетної атаки по Дніпру - фото: facebook.com/Сергій Крук

Внаслідок ракетної атаки загинуло 5 людейВнаслідок ракетної атаки загинуло 5 людей - фото: t.me/mykola_lukashuk

Нагадаємо, сьогодні, 14 січня, росіяни вдарили ракетою по дев'ятиповерховому житловому будинку у Дніпрі. Загинуло п'ять людей. Про це повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко. Він зазначив, що російська атака по Дніпру забрала життя п'яти людей. Також наразі відомо про 27 постраждалих, серед яких шестеро дітей. Усі госпіталізовані до лікарні. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах