На Дніпропетровщині керівник благодійного фонду переправляв ухилянтів за кордон

На Дніпропетровщині керівник благодійного фонду переправляв ухилянтів за кордон

На Дніпропетровщині керівник благодійного фонду переправляв ухилянтів за кордон - фото умовне: volynnews.com

Події
12 сiчня 2023 14:36

У Дніпропетровській області керівник благодійного фонду організував виїзд чоловіків призовного віку за кордон. Безперешкодно виїхати за межі України коштувало 15 тисяч доларів.

Як повідомили в Департаменті стратегічних розслідувань нацполіції, за цю суму ухилянтів визнавали непридатними до військової служби та виготовляли їм необхідний пакет документів. Після цього вони могли безперешкодно виїжджати за кордон.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Організатором схеми виявився 34-річний директор місцевого благодійного фонду. 9 січня Правоохоронці викрили його під час отримання грошей. Під час подальшого обшуку поліцейські вилучили 15 000 доларів.

На Дніпропетровщині затримали керівника благодійного фондуНа Дніпропетровщині затримали керівника благодійного фонду - фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

Наразі 34-річному чоловіку оголошено про підозру за частиною 3 статею 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах