Як минула ніч на 12 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 12 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 12 січня у Дніпропетровській області - фото умовне: facebook.com/GeneralStaff

Події
12 сiчня 2023 09:18

В ніч на 12 січня 2023 року армія РФ знову обстріляла Нікопольський район Дніпропетровської області.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, окупанти з важкої артилерії вдарили по Марганецькій громаді Нікопольського району. На територію прилетіли близько десяти ворожих снарядів. Люди не постраждали.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу пошкоджені приватні будинки та господарські споруди. Масштаби та деталі ще з’ясовуються. На місці працюють правоохоронці, які збирають всі докази воєнних злочинів РФ.

Ворог завдав удару по Дніпропетровській областіВорог завдав удару по Дніпропетровській області - фото: t.me/mykola_lukashuk

Внаслідок обстрілу постраждали житлові будинкиВнаслідок обстрілу постраждали житлові будинки - фото: t.me/mykola_lukashuk

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула без тривог та атак. 

Нагадаємо, що вчора, 11 січня, окупанти також обстрілювали Марганецьку громаду. Під ворожий огонь потрапило місто Марганець. Внаслідок обстрілу постраждав молодий чоловік. Він отримав легкі поранення та був госпіталізований до лікарні. Російські снаряди зруйнували теплицю, пошкодили дев'ять житлових будинків, чотири господарчі споруди, вісім автомобілів, одну лінію електропередачі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах