Окупанти тричі за ніч обстріляли Дніпропетровську область: що відомо

Окупанти тричі за ніч обстріляли Дніпропетровську область: що відомо -

Окупанти тричі за ніч обстріляли Дніпропетровську область: що відомо - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
11 сiчня 2023 09:20

У ніч на 11 січня російські війська знову атакували Дніпропетровську область. Населені пункти обстрілювали з важкої артилерії.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що окупанти обстріляли Нікопольський район з важкої артилерії. Під ворожим прицілом опинилися Червоногригорівська громада, Марганець та Нікополь. На мирні міста та села скерували більше 20 снарядів. Усюди минулося без постраждалих.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Російські війська обстріляли Дніпропетровську область -Російські війська обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Унаслідок ворожого обстрілу у Марганці пошкоджені декілька будинків, промислове підприємство, автозаправка, магазин, газогін та електромережа. У Нікополі російські снаряди понівечили чотири будинки, виробничий цех приватного підприємства та лінії електропередач. У Червоногригорівській громаді наслідки атаки ще з’ясовуються.

Під ударом опинився Нікопольський район -Під ударом опинився Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

В інших районах Дніпропетровської області вночі було тихо – без повітряних тривог та надзвичайних ситуацій. На ранок усе спокійно.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За інформацією Генштабу ЗСУ, противник продовжує зазнавати втрат. За перший тиждень 2023 року тільки до лікарні в Новотроїцькому Херсонської області привезли близько 120 поранених окупантів. Наші підрозділи ракетних військ і артилерії за добу здійснили вогневе ураження двох пунктів управління, двох позицій ракетних військ і артилерії та п’яти районів зосередження живої сили та техніки загарбників.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах