У Дніпрі відновлюють рух популярні міські автобуси: як вони працюють

У Дніпрі відновлюють рух популярні міські автобуси: як вони працюють

У Дніпрі відновлюють рух популярні міські автобуси: як вони працюють - фото: dnepr.express

Події
10 сiчня 2023 13:54

У Дніпрі з 11 січня відновлюють рух міські автобуси через проспект Свободи – вулиця Кайдацький шлях.

Як повідомили в департаменті транспорту, міські маршрути № 9, 15, 77, 95 та 95А відновлюють роботу. Вони будуть працювати за схемою руху через проспект Свободи – вулиця Кайдацький шлях і далі згідно маршрутам. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Це пов'язано із закінченням робіт по об'єкту "Автомобільна дорога на ділянці від вулиця Кайдацький шлях до автомобільної дороги Київ – Луганськ – Ізварине, місто Дніпро – будівництво".

Нагадаємо, сьогодні, 10 січня, на маршрути електротранспорту вийшло 85 одиниць рухомого складу. Режим роботи технічних рейсів у робочі дні: з 06:00 до 10:00 та з 16:00 до 21:00. У департаменті зауважують, що енергетична ситуація у Дніпрі залишається складною, присутні аварійні відключення підстанцій, через що ситуація з рухом технічних рейсів протягом дня може змінюватись. Також по місту працює 90 автобусних маршрутів, які обслуговує 785 транспортних засобів (з них 150 – автобуси великої місткості). 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах