Тривога тривала 9 годин: окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Тривога тривала 9 годин: окупанти обстріляли Дніпропетровську область -

Тривога тривала 9 годин: окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: hilfe-ua.de

Події
10 сiчня 2023 09:22

У ніч на 10 січня російські війська обстріляли територію Дніпропетровської області. Є руйнування.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що росіяни за ніч двічі обстріляли Нікопольський район. Окупанти застосували реактивні системи залпового вогню "Град" та важку артилерію. Повітряна тривога в районі тривала дев’ять годин.

Під ворожим вогнем опинилася Марганецька громада. Туди прилетіли більше 30 смертоносних снарядів. Унаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Через атаку пошкоджені будинки та кафе. Наслідки обстрілів ще з’ясовуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах Дніпропетровської області ніч минула без оголошення повітряних тривог і атак. На ранок все спокійно.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона залишається під повним контролем Збройних Сил України, запевнив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, серед особового складу окупаційних військ поширюються панічні настрої. Для підтримання військової дисципліни та недопущення паніки серед особового складу ворога, що діє на Запорізькому напрямку, противник задіяв підрозділи Росгвардії. За підтвердженою інформацією, яка надійшла вчора, поблизу населеного пункту Чистопілля, ними було розстріляно шість осіб, які хотіли здатися в полон ЗСУ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах