Як минула ніч на 5 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 5 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 5 січня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
05 сiчня 2023 09:20

Вночі 5 січня 2023 року окупанти обстріляли Дніпропетровську область. Під ворожий вогонь потрапив Нікопольський район.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, ворог тричі обстріляв Нікополь. Місто накривали з "Градів" та важкої артилерії. Туди прилетіло близько 30 ворожих снарядів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок обстрілу пошкоджені кілька будинків та господарчих споруд, об'єкт соціальної інфраструктури і лінії електропередач. Люди не постраждали.

Внаслідок обстрілу в Нікополі пошкоджені будинкиВнаслідок обстрілу в Нікополі пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У інших районах Дніпропетровщини вночі лунала сирена але обійшлося без атак.

Нагадаємо, в Україні 5 січня розпочалася 316-а доба повномасштабної війни. В російському та українському просторі не припиняють обговорювати удар по зосередженню боєприпасів і особистісного складу у тимчасово окупованій Макіївці, що на Донеччині. Після удару, ймовірно, із HIMARS там загинуло більше 200 російських військових. У РФ звинувачують у цьому вище командування і критикують російський військовий апарат. А щоденні заяви Кремля говорять про незначні успіхи на фронті, щоб відвернути увагу від значних невдач. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах