На Дніпропетровщині за 6 тисяч доларів переправляли військовозобов'язаних за кордон

На Дніпропетровщині за 6 тисяч доларів переправляли військовозобов'язаних за кордон

На Дніпропетровщині за 6 тисяч доларів переправляли військовозобов'язаних за кордон - фото: slovoidilo.ua

Події
03 сiчня 2023 16:22

У Кривому Розі чоловік незаконно переправляв військовозобов'язних за кордон.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, підозрюваний чоловік за 6 тисяч доларів обіцяв включити військовозобов’язаного до інформаційної бази даних "Шлях". Ця система дає змогу прикордонникам за лічені секунди проводити перевірку водіїв віком 18-60 років, яким дозволено виїжджати за кордон по гуманітарну допомогу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мешканця Кривого Рогу затримали під час отримання першої частини коштів сумою 3500 доларів. Зараз правоохоронці вирішують питання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

У Кривому Розі затримали чоловіка, який незаконно переправляв за кордон військовозобов'язанихУ Кривому Розі затримали чоловіка, який незаконно переправляв за кордон військовозобов'язаних - фото: dnipr.gp.gov.ua

Чоловіку повідомлено про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (частина 3 статті 332 КК України). Також наразі встановлюють інших співучасників злочинної схеми.

Нагадаємо, наша держава фіксує усі порушення, збирає докази і готує підозри кожному окупанту, який причетний до організації ракетних атак. Перші звинувачення заочно оголошені двом представникам командування армії Росії. Саме вони несуть відповідальність за обстріли цивільних об’єктів України. Співробітники Служби безпеки України зібрали достатню доказову базу. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах