Як минула ніч на 3 січня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 3 січня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 3 січня у Дніпропетровській області - фото: slovoidilo.ua

Події
03 сiчня 2023 09:25

Російські війська продовжують обстрілювати Дніпропетровську область. Під ворожим ударом знову опинився Нікопольський район.

За словами голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентина Резніченка, район двічі за ніч обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Ураган" та важкої артилерії. Понад 20 снарядів прилетіли у Нікополь та Покровську громаду.

Унаслідок обстрілів ніхто з місцевих жителів не постраждав. Представники ДСНС продовжують обстеження уражених територій – з’ясовують наслідки атак.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула з однією тривогою, але обійшлося без надзвичайних ситуацій. На ранок все спокійно.

Очільник Дніпропетровської облради Микола Лукашук розповів, що вчора весь день ворог також не давав спокою Нікопольському району. Загалом, було зафіксовано три обстріли. З 14:00 до 15:00 окупанти гатили по Марганецькій громаді з реактивних систем залпового вогню "Град" та зі ствольної артилерії. Руйнування ще уточнюються.

Також окупанти вчора обстріляли Червоногригорівську територіальну громаду. Загорівся один з житлових будинків. Рятувальники ліквідували загоряння. Обійшлося без жертв.  Всього від обстрілу було пошкоджено п’ять житлових будинків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах