Постраждала жінка: окупанти обстріляли Дніпропетровську область

Постраждала жінка: окупанти обстріляли Дніпропетровську область -

Постраждала жінка: окупанти обстріляли Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
01 сiчня 2023 09:20

У новорічну ніч російські війська двічі обстріляли Нікопольський район у Дніпропетровській області. Внаслідок атаки постраждала жінка.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко зазначив, що окупанти били по житловим кварталам саме у святкові години. З РСЗВ "Град" та важкої артилерії вдарили по Червоногригорівській та Нікопольській громадах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нікополь прилетіли щонайменше 20 снарядів. Один з них спричинив займання у дев’ятиповерхівці. Внаслідок цього 48-річна жінка отримала осколково-опікове поранення очей – її доправили до лікарні. Зранку жінку вже виписали.

Наслідки ворожого обстрілу у Дніпропетровській області -Наслідки ворожого обстрілу у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Через ворожу атаку у місті пошкоджені до десяти багатоповерхівок та чотири приватні будинки. Побито лікарню, банк, дві аптеки, готель, магазини та лінію електропередач. У Червоногригорівській громаді минулося без постраждалих.

Бійці повітряного командування "Схід" збили один дрон-камікадзе, який летів на область.

В інших районах Дніпропетровської області новий рік зустрічали під звуки сирени, але обійшлося без надзвичайних ситуацій. Наразі все спокійно.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах