Окупанти атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе і артилерією

Окупанти атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе і артилерією -

Окупанти атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе і артилерією - фото умовне: zn.ua

Події
30 грудня 2022 09:11

Російські військові другу ніч поспіль атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе, проте наша ППО успішно збила їх.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що наші захисники збили усі п’ять ворожих "Шахедів", що були над областю. Ворожі безпілотники "відмінусували" у трьох районах.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, українські сили ППО вночі знищили всі 16 іранських дронів-камікадзе, які запустила РФ. Ворожа атака здійснювалася з південно-східного та північного напрямків.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також Дніпропетровська область вночі знову потерпала від важкої артилерії ворога. Під ударом опинилася Марганецька громада у Нікопольському районі. Туди прилетіли майже 30 російських снарядів. Унаслідок обстрілів ніхто з людей не постраждав. Наслідки атаки наразі з’ясовуються.

Щодо ситуації на Криворізькому напрямку фронту, то вона повністю перебуває під контролем Збройних Сил України, повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, в районах тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області втрати окупантів склали три одиниці військової техніки різного типу, командний пункт, вузол зв’язку та близько 230 осіб пораненими.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах