Мер Дніпра розповів про ситуацію у місті після масової ракетної атаки

Мер Дніпра розповів про ситуацію у місті після масової ракетної атаки

Мер Дніпра розповів про ситуацію у місті після масової ракетної атаки - фото: pik.net.ua

Події
29 грудня 2022 12:51

Сьогодні зранку, 29 грудня, РФ знову здійснила масову ракетну атаку по території України. Всього окупанти випустили близько 69 ракет. Завдяки силам ППО 54 ворожих ракети було збито.

Мер Дніпра Борис Філатов розповів про ситуацію у місті після масового обстрілу України.

– Працюємо. Десь на генераторах. Починаємо розганяти системи після відключення. Є проблеми з водопостачанням в нагорній частині міста. Сподіваємось, що не буде наступної хвилі обстрілів, – написав Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

Борис Філатов про ситуацію у Дніпрі 29 грудня 2022 рокуБорис Філатов про ситуацію у Дніпрі 29 грудня 2022 року - фото: facebook.com/Борис Філатов

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, сьогодні, 29 грудня, у Дніпрі та області знову запровадили екстрені відключення світла. Як повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, через загрозу ракетних ударів в нашому регіоні ввели екстрені відключення світла. Це потрібно для того, аби уникнути значних пошкоджень, якщо окупантам вдасться вразити об'єкти енергетичної інфраструктури. Так, багато мешканців міста залишилися без води та тепла. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах