Як минула ніч на 23 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 23 грудня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 23 грудня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
23 грудня 2022 09:17

У ніч на 23 грудня російські війська двічі обстріляли територію Дніпропетровської області.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що під ворожим обстрілом вкотре опинився Нікопольський район. Окупанти з важкої артилерії вдарили по двох містах – Нікополю та Марганцю.

Унаслідок обстрілів у Нікополі російські снаряди пошкодили приватні будинки, господарські споруди та газогін. У Марганці наслідки російської атаки наразі ще з’ясовують. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В інших районах Дніпропетровщини вночі декілька разів попереджали про небезпеку, але обійшлося без обстрілів. На ранок все спокійно.

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Генштабу ЗСУ, на сьогоднішній день за майже десять місяців вторгнення окупанти вже втратили в Україні понад 100 тисяч осіб особового складу, 3000 танків та ще близько 6000 одиниць іншої бронетехніки, 550 літаків та гелікоптерів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах