У російських ЗМІ поширюють фейк про Дніпро

У російських ЗМІ поширюють фейк про Дніпро

У російських ЗМІ поширюють фейк про Дніпро - фото: t.me/stop_fake_dp

Події
21 грудня 2022 16:04

Російські ЗМІ почали розповсюджувати неправдиву інформацію про Дніпро.

Так, 17 грудня російські телеграм-канали поширили відео, на якому підліток танцює перед піксельною дошкою зі свастикою у Дніпрі. Під відео там також написали: "Вечір суботи в Дніпропетровську". Однак ця інформація є не правдивою.

Російські ЗМІ поширюють дезінформацію про ДніпроРосійські ЗМІ поширюють дезінформацію про Дніпро - фото: t.me/stop_fake_dp

Як повідомили на офіційному телеграм-каналі міської ради "Стоп фейк Дніпро", наразі у Дніпрі через тривалі відключення зараз немає таких освітлених вулиць, новорічних прикрас та інсталяцій.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У "Стоп фейк Дніпро" також додали, що це відео було опубліковане ще 11 січня 2021 року у телеграм-каналі "ХД Днепр", до повномасштабного вторгнення РФ. Крім цього, там зазначили, що на цій дошці будь-хто може викласти своє зображення або напис. 

Нагадаємо, сьогодні, 21 грудня, у Дніпрі розпочалися роботи з демонтажу пам’ятника пам’ятника Валерію Чкалову – радянському льотчику-випробувачу, Герою Радянського Союзу, повідомляє "Відкритий". Наразі спеціалісти оцінюють фундамент і особливості постаменту. Це необхідно для того, щоб безпечно демонтувати пам’ятник.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах