Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області

Яка ситуація з коронавірусом у Дніпропетровській області - фото: freepik.com

Події
20 грудня 2022 14:19

У Дніпропетровській області продовжують фіксувати нові випадки захворюваності на коронавірус.

Так, за минулий тиждень на Дніпропетровщині було виявлено 462 випадки COVID-19. Це на 13,6 % менше, ніж за попередній тиждень. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року – захворюваність знизилася у 5,5 разів. Про це повідомляють у Дніпропетровському обласному лабораторному центрі МОЗ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Всього з початку пандемії в області зареєстровано 347 903 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість захворілих дорослих за весь час – 92,5%, дітей до 17 років – 7,5%. Від коронавірусу на Дніпропетровщині померло 10 068 хворих. Всього одужали 337 232 особи.

За даними епідеміологічного моніторингу захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) знаходиться на низькому рівні. До закладів охорони здоров’я області за медичною допомогою звернулося 6048 осіб, що на 10% більше попереднього тижня але на 58,5% менше аналогічного тижня 2021 року.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах