Одинокі матері у Дніпрі можуть отримати грошову допомогу від ООН: як саме

Одинокі матері у Дніпрі можуть отримати грошову допомогу від ООН: як саме

Одинокі матері у Дніпрі можуть отримати грошову допомогу від ООН: як саме - фото: freepik.com

Події
19 грудня 2022 15:51

Одинокі матері, які проживають у Дніпрі можуть отримати грошову допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН. Для цього потрібно оформити заявку.

Як повідомили в пресслужбі міськради, розмір грошової допомоги від ООН – 2 200 гривень на місяць. Вона виплачується одразу за три місяці (6 600 гривень) одним платежем через центри Western Union або відділення банків-партнерів.

Як отримати грошову допомогу від ООН

Потрібно звернутися до управління соціального захисту населення. При собі мати паспорт, ідентифікаційний номер, свідоцтво про народження дитини. Також – телефон, на який прийде смс з посиланням перейти на офіційний сайт ООН. Через нього подається заявка на отримання коштів.

Подана заява розглядається протягом 14 днів. Після цього надходить повідомлення про її ухвалення і отримання грошового переказу.

Провідна спеціалістка відділу реалізації державних програм та надання адресних допомог по Індустріальному району Лівобережного управління соціального захисту населення Катерина Школа також зазначила, що подати заявку та отримати грошову допомогу від ООН можуть всі одинокі матері, які живуть у Дніпрі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах