У Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку військовополонених, які обороняли Маріуполь

У Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку військовополонених, які обороняли Маріуполь

У Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку військовополонених, які обороняли Маріуполь - фото: t.me/mariupolrada

Події
19 грудня 2022 11:37

У неділю, 18 грудня, у Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку військових, які обороняли Маріуполь і зараз перебувають у російському полоні.

Як повідомили в Маріупольській міській раді, мета автопробігу – нагадати про захисників Маріуполя та "Азовсталі", які досі залишаються у полоні РФ. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До заходу на підтримку військових долучилися рідні захисників, волонтери, мешканці Маріуполя, які зараз проживають у Дніпрі та інші дніпряни. 

У Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку військовополоненихУ Дніпрі пройшов автопробіг на підтримку військовополонених - фото: t.me/mariupolrada

У заході взяли участь рідні військових та небайдужі мешканціУ заході взяли участь рідні військових та небайдужі мешканці - фото: t.me/mariupolrada

– Всіх їх об‘єднує спільне бажання – допомогти нашим полоненим якомога скоріше повернутися додому. Віримо, скоро кожен захисник та захисниця Маріуполя буде зі своїми близькими у рідній Україні, – зазначили у міській раді Маріуполя.

Нагадаємо, від початку роботи Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими додому повернулася 1331 особа. Серед звільнених з російського полону – як цивільні, так і військовослужбовці. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах