Як минула ніч на 14 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 14 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 14 грудня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
14 грудня 2022 09:31

В ніч на 14 грудня окупанти атакували "Градами", "Ураганами" та важкою артилерією Нікопольський район Дніпропетровської області.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, під ворожий вогонь потрапили два міста – Нікополь та Марганець. На житлові квартали було направлено понад 50 снарядів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Нікополі пошкоджені кілька приватних будинків, СТО, газопровід та лінії електропередач. У Марганці ворожі снаряди пошкодили близько десяти приватних будинків та господарських споруд, авто, газогони та електромережі. Також у дворах мешканців зайнялися пожежі, які швидко загасили.

Ворог обстріляв Нікопольський районВорог обстріляв Нікопольський район - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджені приватні будинкиВнаслідок ворожого обстрілу пошкоджені приватні будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

На щастя, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

У інших районах Дніпропетровщини лунала сирена, але минулося без ворожих атак.

Нагадаємо, у середу, 14 грудня в Україні розпочалася 294-та доба повномасштабної війни, яку розпочала Російська Федерація. Напередодні Олександр Лукашенко наказав провести раптову всебічну перевірку боєздатності білоруських збройних сил. Військові експерти вважають, що напад білоруських сил на Україну, незважаючи на раптову перевірку, є малоймовірним. Швидше за все те, що відбувається в Білорусі – частина тривалих російських інформаційних операцій. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах