Зеленський особисто вручив орден "Золота Зірка" командиру Дніпровської бригади

Зеленський особисто вручив орден "Золота Зірка" командиру Дніпровської бригади

Зеленський особисто вручив орден "Золота Зірка" командиру Дніпровської бригади - фото: facebook.com/dshv25opdbr

Події
08 грудня 2022 13:43

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України та вручив орден "Золота Зірка" командиру Дніпровської бригади.

Командир повітряно-десантної роти Січеславської бригади капітан Володимир Чорний проявив героїчні вчинки та дав гідну відсіч окупантам. У День ЗСУ, 6 грудня, Володимир Зеленський особисто вручив йому орден "Золота Зірка" та присвоїв звання Героя України. Про це повідомили на сторінці 25-ї повітряно-десантної Січеславської бригади у Facebook.

– Героїчні вчинки десантника, проявлені під час відсічі збройної агресії російської федерації, червоною стрічкою ввійдуть в новітню історію України. Його мужність та відвага – яскравий приклад непереможності Збройних Сил України, – написали на сторінці повітрянодесантної Січеславської бригади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У День ЗСУ також нагородили державними відзнаками десантників Січеславської бригади. Командир полковник Євгеній Кураш подякував їм за мужність та незламність, виявлені під час деокупації Харківської області, населених пунктів Донецької та Луганської областей. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах