Прилетіли більше 70 смертоносних снарядів: росіяни атакували Дніпропетровщину

Прилетіли більше 70 смертоносних снарядів: росіяни атакували Дніпропетровщину -

Прилетіли більше 70 смертоносних снарядів: росіяни атакували Дніпропетровщину - фото: slovoidilo.ua

Події
08 грудня 2022 09:15

У ніч на 8 грудня російські війська вкотре обстріляли територію Дніпропетровської області.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що окупанти вдарили з важкої артилерії та реактивних систем залпового вогню "Град" по Нікопольському району. Під ворожим прицілом опинилися три громади – Червоногригорівська, Нікопольська та Марганецька.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У мирні міста та села прилетіли понад 70 смертоносних снарядів. Обійшлося без загиблих та поранених. Наразі представники ДСНС обстежують території, які обстріляли. З’ясовуються деталі атак.

В інших районах Дніпропетровської області вночі оголошували повітряну тривогу, проте минулося без ворожих "прильотів" і на ранок все спокійно.

Голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що на Криворізькому напрямку ситуація повністю перебуває під контролем ЗСУ. За інформацією Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку ворог обороняється. Наші підрозділи завдають точних ударів по пунктам управління, районам зосередження особового складу, артилерії та складів боєприпасів окупантів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах