У Дніпропетровській області будуть вимикати світло 8 грудня

У Дніпропетровській області будуть вимикати світло 8 грудня

У Дніпропетровській області будуть вимикати світло 8 грудня - фото: freepik.com

Події
08 грудня 2022 09:19

Сьогодні, 8 грудня, у Дніпропетровській області продовжують діяти екстрені відключення світла.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, 8 грудня в регіоні тривають екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До стабілізаційних відключень електроенергії за графіками обіцяють повернутися згодом. Енергетики роблять все можливе, щоб виправити ситуацію.

Протягом двох останніх діб їм вдалося поновити роботу електромереж для 8886 родин у 12 населених пунктах Дніпропетровської області, які були знеструмлені в результаті обстрілів напередодні. Нині електропостачання повністю відновлено.

Однак ситуація в енергосистемі залишається складною. Мешканців просять споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електрики в години пікових навантажень зранку з 07:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 22:00. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах