Резніченко звернувся до жителів Дніпропетровщині з приводу відключення електроенергії

Резніченко звернувся до жителів Дніпропетровщині з-приводу відключення електроенергії -

Резніченко звернувся до жителів Дніпропетровщині з-приводу відключення електроенергії - фото: oblrada.dp.gov.ua

Події
06 грудня 2022 13:06

У Дніпропетровській області тривають екстрені відключення електроенергії.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що наразі заживлена критична інфраструктура. Котельні та насосні станції можуть вимикатися під час відключень світла, але вони починають працювати одразу, коли з’являється світло.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник області зазначив, що енергетикам потрібен час, щоб відновити систему після чергових ударів росіян. Вони працюють без зупину.

- Ми маємо допомагати, щоб втиснутися у ліміт споживання електрики від Укренерго і повернутися до планових відключень. Нам усім слід заощаджувати, заощаджувати і знову заощаджувати. Вмикати електроприлади по черзі. Споживати лише життєво необхідний мінімум. І при кожній нагоді заряджати усі мобільні пристрої та повербанки. І тримати запас води. Вистоїмо і переможемо! – наголосив Валентин Резніченко.

Нагадаємо, що вчора, 5 грудня, російські окупанти вкотре масово атакували енергооб’єкти України. Тому сьогодні, 6 грудня, у Дніпропетровській області знову введені екстрені відключення світла. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах