Як минула ніч на 3 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 3 грудня у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 3 грудня у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
03 грудня 2022 09:22

Всю ніч на 3 грудня окупанти з "Градів" та важкої артилерії обстрілювали Нікопольський район у Дніпропетровській області. Вдарили по ньому дев'ять разів.

Як повідомив голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, 30 ворожих снарядів випустили по Нікополю. На щастя, люди не постраждали.

Внаслідок обстрілу в Нікополі пошкоджено 20 приватних будинків, господарські споруди, електромережі, газогони та побитi 50 сонячних панелей.

Ворог обстріляв НікопольВорог обстріляв Нікополь - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Внаслідок обстрілу пошкоджені будинкиВнаслідок обстрілу пошкоджені будинки - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вночі ворог поцілив по Червоногригорівській та Марганецькій громадах. Постраждалих немає.

Там пошкодженi кілька багатоповерхівок, лінія електропередач та газопровід. Через влучання російського снаряду загорілася газова труба у приватному обійсті. Вогонь швидко загасили рятувальники.

У інших районах Дніпропетровщини ніч минула спокійно.

Нагадаємо, у суботу, 3 грудня, розпочалася 283-та доба повномасштабної війни в Україні, яку розпочала РФ. Росія намагається отримати вигоду із прагнення Заходу до переговорів, щоб створити динаміку та змусити сторони до поступок. 

Експерти вважають, що Росія, швидше за все, продовжить завдавати ударів по критичній українській інфраструктурі. За оцінкою Міністерства оборони Великобританії, російська стратегія знищення критично важливих цілей (SODCIT) не така ефективна, як могла б бути на ранніх етапах війни, враховуючи, що українці успішно мобілізували суспільство. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах