Постраждав чоловік: окупанти атакували Дніпропетровську область

Постраждав чоловік: окупанти атакували Дніпропетровську область -

Постраждав чоловік: окупанти атакували Дніпропетровську область - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
01 грудня 2022 16:32

Сьогодні вдень, 1-го грудня, російські військові обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що пообіді окупанти атакували Нікопольський район з важкої артилерії. Ворог вдарив по місту Нікополь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок ворожого обстрілу виникла пожежа у багатоповерховому будинку. Через це постраждав 56-річний чоловік – господар помешкання. Окрім цього, у місті пошкоджені декілька багатоповерхівок і лінії електропередач. Деталі атак наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, що з вечора і до ранку 1 грудня окупанти били по Нікопольському району. Мирні міста та села атакували з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Під ворожим вогнем опинилися дві громади – Марганецька та Червоногригорівська. Внаслідок обстрілів у Червоногригорівській громаді пошкоджені декілька приватних будинків та господарських споруд, газопровід та лінія електропередач. Попередньо, місцеві жителі не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах