Як працює інспекція з паркування у Дніпрі під час аварійних відключень світла

Як працює інспекція з паркування у Дніпрі під час аварійних відключень світла

Як працює інспекція з паркування у Дніпрі під час аварійних відключень світла - фото: dniprorada.gov.ua

Події
30 листопада 2022 18:20

У Дніпрі інспекція продовжує слідкувати за дотриманням водіями правил паркування. Однак, на період блекауту для власників авто діють певні пом'якшення.  

Починаючи з 24 листопада водіїв у Дніпрі штрафували лише за порушення правил дорожнього руху. Про це повідомляє "Єдиний паркувальний простір". 

– Ми розуміємо, що блекаут – це дуже тяжкий період для всього міста, тож інспекція не контролювала неоплату вартості паркування, не працювала по паркувальних майданчиках. Ми робили акцент саме на дотриманні правил дорожнього руху для того, щоб екстрені служби могли вчасно реагувати на виклики цього періоду, – йдеться у повідомленні. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Там також зазначили, що у період блекауту вкрай важливо дотримуватися правил паркування. Адже, залишаючи свої автівки на тротуарах, люди можуть заважати вільному руху пішоходів та спровокувати ДТП.

Якщо авто залишати на пішохідному переході, перехрестях, виїзді з дворових територій, а також на зупинках громадського транспорту, то його можуть евакуювати. Потрібно паркуватися там, де це не буде заважати іншим людям.

Як звернутися до інспекції з паркування, якщо ви побачили автомобіль, який порушив правила паркування та ПДР:

  • звернутися на гарячу лінію інспекції за номером 068-578-04-37;
  • написати електронне звернення на пошту інспекції або заповнити спеціальну форму на сайті Інспекції з питань контролю за паркуванням. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах