Артилерійські обстріли та успіхи ЗСУ: що відбувається на Криворізькому напрямку

Артилерійські обстріли та успіхи ЗСУ: що відбувається на Криворізькому напрямку

Артилерійські обстріли та успіхи ЗСУ: що відбувається на Криворізькому напрямку - фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
28 листопада 2022 15:51

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебуває під повним контролем Збройних сил України. Українські військові продовжують завдавати точних ударів по зосередженням живої сили та техніки окупантів. Усі частини також продовжують чітко виконувати поставлені бойові розпорядження.

Як повідомили в ОК "Південь", на Криворізькому та Хесрсонському напрямках окупанти в позиційній обороні. Вони не припиняють артилерійських обстрілів підрозділів наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, зокрема міста Херсон.

Незважаючи на це, ворог зазнає значних втрат. Так, в населеному пункті Гола Пристань Херсонської області зафіксовано близько 30 одиниць пошкодженої ворожої військової техніки противника. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили чотири райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також один інший важливий військовий об’єкт ворога. 

За словами керівника Криворізької військової адміністрації Олександра Вілкула, на звільнених територіях Херсонської області продовжуються стабілізаційні заходи, ведеться розмінування та відновлення інфраструктури. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах