Як минула ніч на 28 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 28 жовтня у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 28 жовтня у Дніпропетровській області - фото умовне: volynnews.com

Події
28 листопада 2022 09:16

Усю ніч на 28 листопада російські окупанти обстрілювали Нікопольський район у Дніпропетровській області.

Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що росіяни атакували область з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. Під ворожим ударом опинилися три громади на Нікопольщині – Марганецька, Покровська та Червоногригорівська.

По мирним населеним пунктам випустили більше 30 снарядів. Попередньо відомо, що ніхто з місцевих жителів не постраждав. Деталі атак ще наразі з’ясовуються.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В усіх інших районах Дніпропетровської області ніч минула спокійно – без оголошення повітряних тривог та надзвичайних ситуацій. Наразі на Дніпропетровщині все спокійно. В межах норми залишається радіаційний фон, зазначив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

- Прошу громадян бути обачними і реагувати на кожен сигнал повітряної тривоги. Можливі повторні ракетні удари. Бережіть себе та своїх близьких, – написав керівник ДОР.

Радник начальника військової адміністрації Кривого рогу Олександр Пискун розповів, що протягом останнього тижня ситуація на Криворізькому напрямку фронту перебувала і зараз перебуває під повним контролем Збройних сил України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах