Дніпропетровська область переходить на новий режим подачі електрики – Резніченко

Дніпропетровська область переходить на новий режим подачі електрики -

Дніпропетровська область переходить на новий режим подачі електрики - фото: pexels.com

Події
26 листопада 2022 15:07

У Дніпропетровській області запроваджують новий режим подачі електропостачання. Тепер вимкнення будуть не такими жорсткими.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко, на Дніпропетровщині запроваджені три черги відключень. Два дні поспіль енергетики знеструмлювали по дві черги одночасно – у цей час зі світлом була тільки одна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні пообіді ситуація змінилася. Тепер знеструмлюють одну чергу споживачів, у цей час дві – з електрикою. При цьому важливо продовжувати економити, щоб область не перевищувала ліміту, який встановило "Укренерго". Якщо будуть перевищення, то знову доведеться запроваджувати жорсткі відключення.

Валентин Резніченко зауважив, що енергосистема все ще знесилена та оговтується після російських атак.

Нагадаємо, що на лівому березі Дніпра через перенавантаження вийшли з ладу чотири колонки з водою, які лише нещодавно відкрили. Три колонки підрядник вже відремонтував, а четверту повинні відремонтувати найближчим часом. Зазначається, що ручні колонки просто не були розраховані на цілодобове навантаження.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах