У Дніпропетровській області судитимуть двох прихильників РФ

У Дніпропетровській області судитимуть двох прихильників РФ

У Дніпропетровській області судитимуть двох прихильників РФ - фото: freepik.com

Події
22 листопада 2022 17:52

У Дніпропетровській області судитимуть двох мешканців, які підтримували дії окупантів та виправдовували збройну агресію РФ.

Так, мешканка Кам’янського через свій акаунт у забороненій соцмережі систематично поширювала дописи, де підтримувала бойовиків "ДНР/ЛНР". Також вона стверджувала, що "Крим – російський". Про це повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще одного прихильника РФ викрили у місті Дніпро. Він, перебуваючи у громадському місці, публічно виправдовував військову агресію РФ.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури стосовно двох мешканців Дніпропетровщини направили до суду обвинувальні акти за фактами виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікації її учасників (частини 1, 2 статті 436-2 КК України).

Нагадаємо, правоохоронці викрили шахраїв, які ошукували продавців на сайтах оголошень. На своїй схемі вони "заробили" більше 400 тисяч гривень. Як повідомили у ГУ НП у Дніпропетровській області, четверо жителів Павлограда знаходили оголошення щодо продажу товарів. Для обговорення деталей писали продавцям у месенджери. Потім шахраї надсилали фішингові посилання нібито про інтернет-оплату. Коли продавці переходили за посиланням та вводили дані банківської карти, то ці відомості одразу отримували шахраї. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах