Коли розпочнуться і скільки триватимуть зимові канікули у школах Дніпра

Коли розпочнуться і скільки триватимуть зимові канікули у школах Дніпра

Коли розпочнуться і скільки триватимуть зимові канікули у школах Дніпра - фото: antikor.com.ua

Події
19 листопада 2022 18:00

У Дніпрі зимові канікули у школах триватимуть два тижні.

Як повідомили в департаменті гуманітарної політики, зимові канікули у школах розпочнуться з 24 грудня і триватимуть до 8 січня. До навчання школярі повернуться 9 січня.

У департаменті гуманітарної політики також наголосили, що це орієнтовні дати і вони можуть змінюватися в залежності від ситуації в країні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз більшість школярів Дніпра через війну та загрозу ракетних обстрілів навчаються у дистанційному форматі. Викладачі проводять заняття онлайн. Проте, у школах, які мають укриття, діти навчаються у звичному режимі.

Нагадаємо, що на початку року Міністерство освіти і науки України затвердило графік проведення шкільних канікул. З початком повномасштабного вторгнення нічого не змінилося. Цього навчального року діти навчатимуться по 30 червня. Дати канікул можуть зміщуватися, але важливо, аби їхня тривалість не перевищувала 30 днів.

Зазначимо, що дати проведення канікул є рекомендованими і кожен навчальний заклад може встановлювати свій графік канікул.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах