Лежав у калюжі крові: у Дніпрі врятували чоловіка, який постраждав від атаки дрону-камікадзе

Лежав у калюжі крові: у Дніпрі врятували чоловіка, який постраждав від атаки дрону-камікадзе -

Лежав у калюжі крові: у Дніпрі врятували чоловіка, який постраждав від атаки дрону-камікадзе - фото: facebook.com/rsa010963

Події
18 листопада 2022 16:25

В обласній лікарня Мечникова у Дніпрі рятують чоловіка, який постраждав внаслідок ворожої атаки дронами-камікадзе. У нього обгоріле обличчя, розірвана осколками нога та закладені вуха.

Чоловіка звати Сергій і під час атаки він перебував на роботі. Спочатку він почув гуркіт дрона, а потім побачив спалах. Чоловік відчував сильний біль, але зміг доповзти до телефону, назвав своє ім’я, адресу та викликав "швидку". Він лежав у величезній калюжі своєї крові, розповів головлікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За хвилину до приїзду медиків поліцейський встиг накласти Сергію джгут, що не дало йому померти від дефіциту крові. Лікарі «швидкої» за лічені хвилини відвезли його до Мечникова, заповнюючи крововтрату та виводячи з травматичного шоку.

- Сергій хоче знайти та подякувати поліцейському після повного одужання. Далі реанімаційна зала Мечникова. Після крапельниць прийшов до тями. Непереборне бажання ще хоч раз побачити дружину та десятирічну доньку. Напівпошепки назвав номер телефону коханої дружини лікарю. Декілька днів реанімації був у стані польоту між життям і смертю, тільки голос дружини давав упевненість, що все буде гаразд, – розповів Риженко.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах