Школа, багатоповерхівки і підприємства: рятувальники розповіли про наслідки атаки по Дніпру

Рятувальники розповіли про наслідки атаки по Дніпру -

Рятувальники розповіли про наслідки атаки по Дніпру - фото: adm.dp.gov.ua

Події
18 листопада 2022 12:15

У Дніпрі після ракетних ударів пошкоджені підприємства, навчальні заклади та житлові будинки. З 23 постраждалих у лікарнях лежать дев’ять людей.

Як повідомили в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, рятувальники обстежили територію двох районів, де вранці 17 листопада сталися ворожі "прильоти". В одному – пошкоджене промислове підприємство, а також понад десяти багатоповерхівок, школа та коледж. Окрім цього, понівечена контактна мережа міського електротранспорту.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В іншому районі міста пошкоджене приватне підприємство. На його території побило три будівлі, дев'ять автомобілів і три причепи. Руйнувань зазнали два житлові будинки, які розташовуються поряд. 

За уточненою інформацією, від нічних обстрілів Нікополя постраждав 20-річний хлопець. Він перебуває у задовільному стані. Наразі він лікується вдома. 

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 18 листопада, ворог знову обстрілював територію Дніпропетровської області. Під ворожим прицілом опинився Нікопольський район. У Нікополі зруйновані будинки, пошкоджені автомобілі. Люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах