У Дніпропетровській області запровадили екстрені відключення світла

У Дніпропетровській області запровадили екстрені відключення світла

У Дніпропетровській області запровадили екстрені відключення світла - фото: Pixabay

Події
16 листопада 2022 09:25

Сьогодні, 16 листопада, у Дніпропетровській області екстрено вимикатимуть світло. Це пов’язано із масовою ракетною атакою РФ на українську енергетичну інфраструктуру.

Як повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі, в області відбуваються екстрені відключення світла. Тобто, графіки аварійних відключень, складені раніше, наразі неактуальні. Також енергетики попереджають, що світла може не бути більше ніж чотири години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Фахівці ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК "Укренерго", іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

Мешканців Дніпропетровщини просять максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять свідомо ставитися до вимог скорочення споживання електроенергії та обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Нагадаємо, після масованого ракетного обстрілу 15 листопада українців просять підготуватися до труднощів з електропостачанням у найближчі кілька днів. Про це повідомив голова НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький. Всім українцям треба підготуватися до кількох важких днів. Ситуація ускладнюється тим, що за день-два прогнозують похолодання, тому енергетики очікують підвищення споживання електроенергії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах