Як минула ніч на 16 листопада у Дніпропетровській області

Як минула ніч на 16 листопада у Дніпропетровській області -

Як минула ніч на 16 листопада у Дніпропетровській області - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Події
16 листопада 2022 09:19

У ніч на 16 листопада російські війська знову атакували Дніпропетровську область. Під обстрілом був Нікопольський район.

Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко розповів, що окупанти обстріляли три громади – Марганецьку, Нікопольську та Червоногригорівську. Нічні міста та села обстрілювали з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок обстрілів ніхто з місцевих мешканців не постраждав. У Нікополі російські снаряди поцілили у десять приватних будинків. Вони пошкодили господарські споруди, автомобілі, газопровід та лінії електропередач. В одному з будинків виникла пожежа. Рятувальники вже загасили вогонь.

Наслідки ворожого удару по Нікопольському району -Наслідки ворожого удару по Нікопольському району - фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Керівник Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив, що в інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій. Щодо вчорашнього ракетного удару по Кривому Рогу, то нині електропостачання у місті відновлено в повному обсязі. Вода є і котельні працюють.

Нагадаємо, що після масованого ракетного обстрілу 15 листопада українців просять підготуватися до труднощів з електропостачанням у найближчі кілька днів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах