У Кривому Розі рятують важко поранене немовля

У Кривому Розі рятують важко поранене немовля -

У Кривому Розі рятують важко поранене немовля - фото: pexels.com

Події
15 листопада 2022 10:26

У лікарню Кривого Рогу госпіталізували маленького хлопчика, у дім якого влучив російський снаряд.

Як повідомили у ГУ НП у Херсонській області, поліція продовжує фіксувати воєнні злочини російської армії на Херсонщині. Серед них – обстріли населених пунктів Бериславського району, масові факти мародерства, викрадення людей, мінування територій, захоплення підприємств та примусове вивезення людей. За минулі дві доби поліція відкрила 51 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російської армії на території Херсонської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, під час масованих обстрілів армією РФ ворожий снаряд потрапив у будинок мирних мешканців. Під завалами опинилася родина. Внаслідок атаки загинули дві жінки. Чотиримісячний хлопчик отримав тяжкі травми. Наразі дитини перебуваю у лікарні у Кривому Розі.

Нагадаємо, що сьогодні вночі росіяни вдарили по трьом громадам – Марганецькій, Червоногригорівській та Нікопольській. Окупанти обстрілювали Нікопольщину з реактивних систем залпового вогню "Град" та важкої артилерії. На мирні міста та села випустили більше 60 снарядів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах