Тіна Кароль відвідала рятувальницю з Дніпра, яка постраждала через ракетний удар

Тіна Кароль відвідала рятувальницю з Дніпра, яка постраждала через ракетний удар

Тіна Кароль відвідала рятувальницю з Дніпра, яка постраждала через ракетний удар - фото: t.me/tinakarolofficial

Події
14 листопада 2022 11:50

Відома українська співачка Тіна Кароль відвідала рятувальницю з Дніпра Євгенію Дудку, яка постраждала внаслідок ракетного удару по місту. Зараз працівниця ДСНС лікується у Німеччині в Берліні. 

Євгенія Дудка розповіла на своїй сторінці у Instagram, що коли дізналася про запланований концерт Тіни Кароль у Берліні, відразу їй написала. Рятувальниця запросила співачку до себе в гості і зізналася, що навіть не чекала від неї відповіді.

– Декілька днів тому, я випадково побачила оголошення, що 12 листопада Тіна Кароль дасть свій концерт в Берліні. І не зрозуміло чому, мої руки взяли телефон, а пальці написали: "Тіночка. Я рятувальниця і лікуюся в Берліні, після поранення ракетою. Була б дуже Вам рада. Будь ласка, зайдіть в гості". Боже, яка я нечемна, навіть не написала добрий день. А все через те, що навіть не чекала відповіді, – розповіла Євгенія Дудка.

Згодом артистка написала їй повідомлення, а після цього завітала у гості до рятувальниці. Жінка зазначила, що коли побачила Тіну Кароль, то не змогла стримати сліз і була дуже щаслива.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Дудка (@e._v._dudka17)

Після візиту Тіна Кароль сказала на своїй сторінці у Телеграм, що Євгенія Дудка дуже смілива і підбадьорила її. Також попросила своїх шанувальників підтримати рятувальницю. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах