На Дніпропетровщині відновили переправу, зруйновану внаслідок ракетного удару

На Дніпропетровщині відновили переправу, зруйновану внаслідок ракетного удару

На Дніпропетровщині відновили переправу, зруйновану внаслідок ракетного удару - фото: gmk.center

Події
14 листопада 2022 10:38

16 вересня внаслідок ворожого ракетного удару по гідротехнічним спорудам підтопило понад 100 житлових будинків. Також була зруйнована переправа через річку Інгулець у селі Широке Криворізького району. Споруду вдалося відремонтувати.

Як повідомили на сторінці Широківської селищної ради у Facebook, нову переправу побудували працівники Інгулецького ГЗК.

Вони демонтували залишки пошкодженого перекриття та фундаменту споруди, аби збільшити пропускну спроможність русла та уникнути підтоплення житлового сектору. Після цього на труби для перепуску води встановили залізобетонне перекриття, огорожу та спланували під’їзні шляхи.

У Криворізькому районі відремонтували переправуУ Криворізькому районі відремонтували переправу - фото: facebook.com/metinvestkrivoyrog

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер мешканці селища Широке зможуть перейти через річку коротким шляхом, що допоможе швидше дістатися до міста Інгулець. Цією переправою також користуються працівники ГЗК.

Нагадаємо, 14 вересня росіяни вдарили ракетами по дамбі Карачунського водосховища. Внаслідок цього рівень води в річці Інгулець піднявся місцями до 190 сантиметрів. Підтопило 112 приватних житлових будинків та присадибних ділянок. Також були пошкоджені кілька водоводів. 

16 вересня, російські війська знову нанесли ракетний удар по Кривому Рогу у Дніпропетровській області. Очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповів, що окупанти скерували ракети по критичній інфраструктурі. Внаслідок обстрілу є серйозні руйнації гідротехнічних споруд.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах