У Дніпрі обговорили проєкт бюджету міста на 2023 рік

 У Дніпрі обговорили проєкт бюджету міста на 2023 рік

У Дніпрі обговорили проєкт бюджету міста на 2023 рік - фото: 24tv.ua

Події
12 листопада 2022 17:23

12 листопада у Дніпрі обговорили проєкт кошторису міста на 2023 рік. Його представив заступник міського голови, директор департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Володимир Міллер.

Володимир Міллер зазначив, що за проєктом власні доходи мають становити 15,5 мільярдів гривень, що на 1 мільярд більше власних доходів за планом на поточний рік.

Також він додав, що наступного року бюджет міста буде соціальним і на 66% складатиметься з витрат соціального направлення. Це пов’язано з тим, що за в рамках постанови уряду № 590 не можна втілювати інфраструктурні проєкти та робити капітальні ремонти, реконструкції, будівництва.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також на конференції говорили про утримання закладів культури, освіти, спорту, медицини, соціального захисту, оплату заробітної плати, комунальних послуг у бюджетній сфері, усіх соціальних виплат і допомог. Фінансування цих напрямів будуть додатково обговорювати на сесії. 

Володимир Міллер зазначив, що бюджет – це процес динамічний, тобто він може часто змінюватись залежно від зовнішніх факторів. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах