У Дніпропетровській області підприємство виготовляло оборонну продукцію для РФ

У Дніпропетровській області підприємство виготовляло оборонну продукцію для РФ

У Дніпропетровській області підприємство виготовляло оборонну продукцію для РФ - фото: t.me/dnipr_gp_gov_ua

Події
12 листопада 2022 15:24

У Дніпропетровській області арештували кошти підприємства, яке виготовляло оборонну продукцію для країни-агресора.

Як повідомили в пресслужбі Дніпропетровської обласної прокуратури, промислове підприємство у місті Нікополь займалося виробництвом продукції зі спеціального сплаву для використання в оборонній сфері. Його власником була російська оборонна корпорація. Тому всі виготовлені продукти великими партіями надходили до Росії і використовувалися в авіаційній, ракетній та інших військових галузях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурори Дніпропетровщини передали в управління АРМА понад 70 мільйонів гривень арештованих коштів російського підприємства. Також триває процедура передачі корпоративних прав, майнового комплексу, готової продукції, виробничих ліній, сировини загальною вартістю понад 400 мільйонів гривень.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом фінансування дій, вчинених з метою зміни меж території або державного кордону України, за попередньою змовою групою осіб триває (частина 3 статті 110-2 КК України).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах