У Дніпропетровській області кошеня 4 дні провело у зачиненій машині

У Дніпропетровській області кошеня 4 дні провело у зачиненій машині -

У Дніпропетровській області кошеня 4 дні провело у зачиненій машині - фото: new.павлоград.dp.ua

Події
09 листопада 2022 15:34

У Павлограді біля автозаправної станції помітили автомобіль з кошеням у салоні. Тварина провела там чотири дні.

Учора, 8-го листопада, у соціальних мережах з’явилося повідомлення, що на автозаправці ОККО у Павлограді четверту добу стоїть автомобіль. На лобовому склі була табличка з написом "Евакуація". У салоні також сиділо кошеня, повідомляє "Павлоград.dp.ua". Тварина ввесь цей час була без води та їжі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Сьогодні містяни звернулися до Павлоградського відділу поліції з-приводу цієї ситуації. Поліцейські виїхали на місце. У цей час якраз приїхав евакуатор. Водій евакуатора розповів, що він має документи, а також ключі від автомобіля. Транспорт планують доправити до Дніпра. Де водій і що з ним – невідомо.

Правоохоронці перевірили документи. Потім відкрили двері і випустили кошеня. Попередньо відомо, що тварину забрала працівниця автозаправної станції.

Нагадаємо, що сьогодні вночі окупанти масово атакували Дніпропетровську область дронами-камікадзе. Вони влучили у логістичне підприємство у Дніпрі, де потім виникла сильна пожежа. Вогонь охопив територію у 3000 квадратних метрів. Рятувальники загасили пожежу. Внаслідок атаки постраждали четверо чоловіків.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах