Два ухилянти з Дніпропетровщини намагалися на велосипедах потрапити до Румунії

Два ухилянти з Дніпропетровщини намагалися на велосипедах потрапити до Румунії

Два ухилянти з Дніпропетровщини намагалися на велосипедах потрапити до Румунії - фото: dpsu.gov.ua

Події
08 листопада 2022 17:49

Прикордонники на вихідних затримали двох велосипедистів призовного віку з Дніпропетровщини, які намагалися незаконно потрапити за кордон

Як повідомили в Державній прикордонній службі, ввечері 5 листопада співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону, спільно з прикордонним нарядом відділення "Черепківці" на одному з контрольних постів зупинили для перевірки документів двох велосипедистів. Обидва чоловіки призовного віку виявились мешканцями Дніпропетровської області. Під час спілкування з охоронцями кордону вони стверджували, що подорожують та шукають гарні краєвиди. 

Згодом за 100 метрів від кордону з Румунією правоохоронці побачили ще трьох чоловіків з Чернівецької області. На вихідних прикордонники виявили ще 11-х ухилянтів з Донецької, Тернопільської та Київської областей, які намагалися потрапити до Молдови та Румунії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом 5 та 6 листопада правоохоронці затримали на кордонах 16 людей. Їх доставили до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за статею 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", а також направили повідомлення представникам Нацполіції про виявлення ознак кримінального правопорушення за статею 336 ККУ.

У Державній прикордонній службі зазначили, що впродовж останніх двох місяців за спробу незаконного перетину державного кордону було затримано 265 осіб, з яких 242 – громадяни України призовного віку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах