Бійці з Дніпропетровської області показали нові захоплені трофеї

Бійці з Дніпропетровської області показали нові захоплені трофеї

Бійці з Дніпропетровської області показали нові захоплені трофеї - фото: facebook.com/Криворізька бригада тероборони

Події
08 листопада 2022 12:52

Військові з Дніпропетровської області продовжують знищувати окупантів та захоплювати їхню техніку, яка буде працювати на перемогу України.

Так, бійці Криворізької окремої територіальної бригади захопили купу трофеїв, які лишили росіяни після ударів ЗСУ. Українські воїни прибирають весь ворожий бруд та посилюють бригаду. Про це повідомили на сторінці Криворізької окремої бригади територіальної оборони у Facebook.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Тікаючи, росіяни лишають за собою купу трофеїв брухту й сміття. Українці – народ охайний і такого не терпить. На фото, ви можете спостерігати, як військовослужбовці Криворізької окремої бригади територіальної оборони прибирають українську землю від "руского міра", а заодно посилюють бригаду, – зазначили військові і також показали нові трофеї.

Бійці Криворізької бригади захопили нові трофеїБійці Криворізької бригади захопили нові трофеї - фото: facebook.com/Криворізька бригада тероборони

Нагадаємо, очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається напружено, проте повністю контролюється Збройними силами України. Нашим зенітним ракетним підрозділом в Бериславському районі Херсонщини вчора зранку був збитий ворожий штурмовик Су-25. Також за минулу добу противник втратив три одиниці авто-бронетехніки, пункт управління безпілотниками, три склади з боєприпасами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах