Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту

Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту -

Вілкул розповів про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту - фото: t.me/vilkul

Події
07 листопада 2022 10:04

Ситуація на Криворізькому напрямку фронту залишається досить напруженою, проте вона повністю перебуває під контролем Збройних сил України.

Про це повідомив очільник Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. За його словами, наші військові успішно виконують усі бойові розпорядження.

За даними Оперативного командування "Південь", ворог продовжує оборонні дії та облаштовує нові рубежі оборони. Наші ракетно-артилерійські підрозділи, авіація та інші частини продовжують завдавати ударів по позиціях окупантів, районах зосередження живої сили та озброєння, складах боєприпасів та колонах техніки ворога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Завдяки майстерності наших військових окупанти продовжують втрачати і нові зразки озброєння. Зокрема, на тому тижні на Криворізькому напрямку знищили три ударні гелікоптери Ка-52 "Алігатор".

За попередню добу було знищено два ворожі танки, дві крупнокаліберні гаубиці, три одиниці авто-бронетехніки. Значних успіхів досягає Протиповітряна оборона у боротьбі з ворожими дронами-камікадзе. Наприклад, лише у ніч на п’ятницю у Нікопольському районі збили всі вісім БпЛА.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах