Експорноакторку та учасницю "Холостяк 10" з Дніпра побили у Львові через мову

Експорноакторку та учасницю "Холостяк 10" з Дніпра побили у Львові через мову

Експорноакторку та учасницю "Холостяк 10" з Дніпра побили у Львові через мову - фото: rbc.ua

Події
05 листопада 2022 14:40

Експорноакторку та колишню учасницю "Холостяк 10" з Дніпра Адель Асанті у центрі Львова вдарив ногою невідомиий чоловік за те, що вона говорила російською.   

Вчора вдень, 4 листопада, Адель Асанті спокійно йшла у центрі Львова повз Grand Hotel Lviv. Раптом її зупинив невідомий чоловік та обізвав нецензурним словом. Дівчина відповіла йому на російській мові, що зараз викличе поліцію. Після цього незнайомець ще раз обізвав її та вдарив ногою по сідницям, де у неї встановлені імпланти. Про це Адель Асанті розповіла на своїй сторінці у Instagram.  

На Адель Асанті напали у ЛьвовіНа Адель Асанті напали у Львові - фото: instagram.com/adelasanty_xx

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вона зазначила, що дуже злякалася та почала прикривати обличчя. Дівчина думала, що чоловік ще раз її вдарить. Натомість він швидко зник. Потерпіла відразу звернулася до поліції та написала заяву.  

Згодом Адель Асанті опублікувала ще одне відео, в якому зазначила, що удар був дуже сильним. Після цього у неї болять сідниці. Дівчина хвилюється за своє здоров’я і не розуміє, за що її побили.  

– У мене дуже болить ліва сторона, там, де у мене імплант. Я справді хвилююсь, що там може щось порушитись, бо удар був сильним. Скажіть, за що? Це за те, що я створила свій Благодійний фонд і робила збори, завжди допомагаю ЗСУ? Це мені подяка? Я не розумію чому, – звернулася Адель Асанті у Instagram. 

Дівчину вдарили по сідницям через російську мовуДівчину вдарили по сідницям через російську мову - фото: instagram.com/adelasanty_xx

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах