З полону звільнили 5 військових з Кривого Рогу, які захищали Маріуполь

З полону звільнили 5 військових з Кривого Рогу, які захищали Маріуполь

З полону звільнили 5 військових з Кривого Рогу, які захищали Маріуполь - фото: ssu.gov.ua

Події
04 листопада 2022 15:03

Вчора, 3 листопада, з полону окупантів звільнили 107 українських військових. Серед них п’ять мешканців Кривого Рогу, які захищали Маріуполь та "Азовсталь".  

Матрос Віталій Барабаш, Євгеній Богачов з 36-ї бригади, нацгвардійці Анатолій Васильченко, Сергій Убійко та Владислав Печаткін з військової частини 3011 – мешканці Кривого Рогу, які вчора повернулися додому з російського полону. Про це повідомляє "Свої Кривий Ріг".  

З російського полону звільнили 5 військових з Кривого РогуЗ російського полону звільнили 5 військових з Кривого Рогу - фото: svoi.kr.ua

Зараз військові перебувають на реабілітації у госпіталі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 3 листопада Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив про черговий обмін полоненими. Вчора вдалося звільнити шість українських офіцерів та 101 рядового та сержанта. Це бійці зі ЗСУ, ВМС, ТрО, ДПСУ, НПУ, ДССТ, нацгвардійці. 74 з них захищали "Азовсталь".

Андрій Єрмак зазначив, що вдалося обміняти тяжкопоранених та лежачих з Маріуполя, із "Азовсталі", хлопців з осколковими пораненнями рук та ніг, вогнепальними пораненнями різних частин тіла. Також є поранений боєць внаслідок вибуху в Оленівській колонії. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах