На Дніпропетровщині затримали прихильників путінського режиму

На Дніпропетровщині затримали прихильників путінського режиму -

На Дніпропетровщині затримали прихильників путінського режиму - фото: objectiv.tv

Події
02 листопада 2022 13:26

Правоохоронці продовжують виявляти у Дніпропетровській області колаборантів та прихильників окупантів.

Так, житель Дніпра не приховував від близьких свої проросійські погляди. Після початку повномасштабного вторгнення він почав публічно агітувати людей підтримувати окупантів. Зокрема, він глорифікував окупаційні війська та дискредитовував українську владу й Збройні сили України, розповіли у Службі безпеки України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також мешканець Жовтих Воді на своїй сторінці у забороненій соцмережі публікував пости, в яких підтримував окупацію українських територій і заперечував факт збройної агресії РФ. В інтернеті чоловік спілкувався з проросійськими активістами, які надихали його на підтримку дій ворога. Пости він доповнював власними коментарями зі схваленням проведення "референдумів" та глорифікації дій ворожої армії з "визволення Донбасу від нацистів".

Правоохоронці припинили агітацію антиукраїнських пропагандистів. Під час обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони. Наразі в рамках розпочатих кримінальних проваджень обом російським прихильникам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах