За ніч на Дніпропетровщині збили 6 дронів-камікадзе

За ніч на Дніпропетровщині збили 6 дронів-камікадзе -

За ніч на Дніпропетровщині збили 6 дронів-камікадзе - фото: t.me/truexadnepr

Події
02 листопада 2022 09:20

У ніч на 2 листопада ворог знову обстрілював територію Дніпропетровської області. Також окупанти застосували дрони-камікадзе.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко зазначив, що вночі дніпряни могли чути гуркіт у небі – це результат роботи нашої Протиповітряної оборони. У мережі також публікували відео, на якому можна було почути, як шумить ворожий дрон над Дніпром.

Як з’ясувалося, ворог запускав над областю дрони-камікадзе Shahed-136. Проте за декілька годин військові з повітряного командування "Схід" знищили шість ворожих дронів-камікадзе Shahed-136.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У пресслужбі Повітряних сил ЗСУ повідомили, що ворог атакував Україну дронами-камікадзе зі східного напрямку. Українським військовим вдалося знищити 12 із 13 ворожих БпЛА. Зокрема, шість дронів збито зенітними ракетними підрозділами, авіацією та мобільними вогневими групами повітряного командування "Схід".

Ще шість безпілотників знищили у зоні відповідальності повітряного командування "Центр", із залученням винищувальної авіації, підрозділів зенітних ракетних військ, а також мобільних вогневих груп Сухопутних військ та Сил територіальної оборони України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах