У Дніпрі суд виніс вирок ворожому інформатору

У Дніпрі суд виніс вирок ворожому інформатору -

У Дніпрі суд виніс вирок ворожому інформатору - фото: depositphotos.com

Події
01 листопада 2022 13:03

У Дніпрі судили чоловіка, який передавав ворогу координати об’єктів критичної інфраструктури для нанесення ракетних ударів.

Як повідомили у Службі безпеці України, чоловіка затримали у червні. Він збирав інформацію щодо розташування об’єктів телекомунікаційної інфраструктури. Також знімав на відео переміщення українських військових на території Дніпропетровської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Отримані розвіддані з прив’язкою до місцевості і детальним описом будівель, прилеглої території він передавав окупантам. Його "зв’язковим" у Росії був один із прокремлівських блогерів, у якого більше 300 тисяч підписників. Під час обшуків у дніпрянина знайшли комп’ютерну техніку та засоби зв’язку, які він використовував для комунікації.

У Дніпрі винесли вирок чоловіку, який працював на ворога -У Дніпрі винесли вирок чоловіку, який працював на ворога - фото: facebook.com/ssu.dnipro

Слідчі повідомили чоловіку про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі ворожому інформатору за передачу та поширення забороненої для висвітлення інформації винесено вирок. Суд визнав його виним і призначив покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах