На кордоні зі Словаччиною затримали ухилянта з Дніпра з підробленими документами

На кордоні зі Словаччиною затримали ухилянта з Дніпра з підробленими документами

На кордоні зі Словаччиною затримали ухилянта з Дніпра з підробленими документами - фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Події
01 листопада 2022 11:56

Вчора ввечері, 31 жовтня, прикордонники Чопського загону затримали мешканця Дніпра з підробленими документами. Він намагався незаконно перетнути кордон зі Словаччиною.

Як повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон, 36-річний мешканець Дніпра на пункті пропуску "Малий березний" надав прикордонникам три підроблені свідоцтва про народження дітей. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час опитування чоловік зізнався, що придбав документи за 1500 доларів, аби уникнути мобілізації. Коли йому заборонили перетнути кордон, він запропонував прикордонникам хабар у розмірі 1881 доларів.  

На місце викликали правоохоронців. Ухилянту повідомили одразу про три кримінальні правопорушення за статею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", статею 358 ККУ "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів" та статею 336 ККУ "Ухилення від призову за мобілізацією".

З пункту пропуску чоловіка забрали у відділ поліції.  

На кордоні зі Словаччиною затримали мешканця ДніпраНа кордоні зі Словаччиною затримали мешканця Дніпра - фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в Facebook, Viber і Instagram. Також у нас є чат "Дніпро, підвези", де ви можете знайти собі попутників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах